Fest och barnkalas

På Överjärva gård finns en festlokal och en tältkåta att hyra.

  • Boka Hästskostallet för personalevent eller fest kvällstid.
  • Boka kåtan för barnkalas, utflykt eller kursverksamhet.

Välkommen att boka fest i Hästskostallet på Överjäva gård!

Om du vill boka den inbjudande och stämningsfulla lokalen Hästskostallet för fest, bröllop eller andra event är du varmt välkommen att kontakta ansvarig på E-post: overjarvacafegmail.com

I samarbete med restaurang Greven & Betjänten kan vi erbjuda menyer efter säsong och era önskemål. Ekologiska alternativ finns. Se mer:

www.grevenobetjanten.com Telefon: 08 735 65 25

Guidning

Önskas guidning om gården eller naturskolan betalar ni 1200 kr + moms för en timmes guidning. Vi kan även ge guidningar på två timmar för grupper som önskar fördjupad visning med rundvandring. Historiska guidning kan också bokas. Gäller endast dagtid vardagar.

Bokning och information

Ninni Reinebo Engström
E-post: ninnioverjarva.se

Kåtan

Kåtan kan bokas helgdagar, en eller flera timmar mellan klockan 11-16. Hästarna ägs av Överjärva stall och bokas genom att kontakta dem via telefon eller mail. Se www.overjarvastall.se

Kåtan kostar 300 kr per timme att boka. Det går att köpa ved för 80 kr som räcker till en brasa i minst en timme. För bokning och information kontakta Elisabet Brömster på e-adressen  elisabetoverjarva.se .

Ladda ner informationsblad.

Var vänlig och KÖR INTE in bilen på gården för att lasta av material till kåtan. Om ni har tunga saker föreslår vi att ni tar med en "dramaten" eller liknande för transport till kåtan.

Om ni binder ballonger, tipsfrågor eller liknande i träden önskar vi att ni plockar ner det efteråt.

Det går bra att kontakta Överjärva stall ( 624 38 39 eller 0739 815268) för att boka ponnyridning och Kulturlandskaparna (Ulla Alm 070 730 09 65 ) om ni önskar aktivitet med fåren. Titta även på hemsidorna www.overjarvastall.se

och www.kulturlandskaparna.se

 

Upplev vildmarkskänsla med naturen direkt inpå. En bit upp i skogen ligger vår egen tältkåta med plats för 25 personer runt elden. En avkopplande plats för barngrupper såväl som vuxengrupper. Populär för barnkalas.