Hyr lokal för barnkalas och konferens

Överjärva gård är en fin plats för möten, kurser och ceremonier. Under vardagar bedrivs pedagogisk verksamhet i de flesta av våra lokaler men det är möjligt att boka mindre lokaler under eftermiddagar och helger.

Hästskostallet

Planerar du kurs eller annan mindre sammankomst? Gårdscaféets lokal i Hästskostallet är möjlig att boka vardagar från klockan 14 till klockan 19. Catering, möblering och serveringspersonal ingår inte. Lokalen hyrs per timme. Timkostnad för ideella organisationer är 500 kr/timme inkl moms och för privatpersoner och företag 750 kr/timme inkl moms.

Om du söker lokal för fest med alkoholförtäring så hänvisar vi till privata aktörer i staden.

Skicka en intresseanmälan till overjarva@solna.se

Skogskåtan

Välkommen att hyra skogskåtan för barnkalas och mindre sammankomster (max 15 pers) på helger. Det är härligt att samlas runt elden och laga mat på egen hand. Ved finns att köpa via kaféet där det också går att beställa en fikakorg att låna med ut till platsen!

OBS! Endast möjligt att boka kåtan under helger och lov. Vardagar under skolterminer använder Solna naturskola kåtan för undervisning. Skogskåtan hyrs per timme. Timkostnad för ideella organisationer är 200 kr/timme inkl moms och för privatpersoner och företag 350 kr/timme inkl moms. Ved ingår ej men vad och tändmaterial för en grillning finns att köpa i caféet för 100 kr.

Skicka gärna en intresseanmälan till overjarva@solna.se

Senast uppdaterad